Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy DiabloMod do CS:GO na świecie!

th7nder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie, po kilku miesiącach pracy nad pierwszym na świecie CodModem, który teraz się trzyma bardzo dobrze, postawiłem Diablo, który rusza jutro o godzinie 18.00, a beta testy kończą się o godzinie 16:00, stoi on w mojej sieci(Serwery-GO.p*), cały czas jest naprawiany, debuggowany aby dać Wam, graczom jak największą satysfakcję. W tym momencie mamy Wam do zaoferowania 16 unikalnych klas oraz ponad 80 itemów, oraz mechanik, które przebijają CSa 1.6 na głowę, serdecznie zapraszam (;

YhNvaXz.png

Opublikowano

Polecam tą sieć serwerów, długo szukałem jakich kol wiek modów do cs go aż tu znalazłem tą sieć.

Posiadają codmoda oraz diablo moda słyszałem ze robią easy blocka i pb, więc będzie na czym grac jeszcze raz zachęcam wszystkich do tej sieci.

Opublikowano

Nie pisz ze pierwszy bo nie jest pierwszy ;)

Mojego kumpla Diablo stoi od dawna tylko poprostu jest testowany i aktualizowany.

Na pewno wbije i zobacze czym sie roznia ;)

Pasjonat
Opublikowano

Jak przebiją 1.6 na głowę jak połowy rzeczy nie można tutaj robić. Możesz być niewidzialny w csgo?

.

Opublikowano

Jak pierwszy to niestety niewypozycjonowany, bo nie mogłem go znaleźć, jak rzeczywiście istnieje to przepraszam bardzo za dezinformację (;

IP: 31.133.0.180:27015

YhNvaXz.png

Opublikowano

Nigdy nie grałem w diablo to spróbuje w CS, są COD'y, Diablo, Fifa, Parkiery brakuje tylko Minecraft żeby dzieci mające tylko "Mówić pojazd od kolegów ze Szkoły typu "Twoja stara... (Troche szacunku mówi się Mama/Matka)"".

Opublikowano

Start uważam za udany, od godziny 18:00 do 24:00 trzymało się 20-26/26 osób, a teraz o godzinie 2 w nocy jest ich 13, właśnie się biorę za poprawiane nowych błędów, które gracze znaleźli (;

YhNvaXz.png

Opublikowano

Najlepszy z najlepszych COD modów i pierwszy wciąż rozwijający się Diablo Mod. Miła atmosfera. Admini pilnują serwera 24/7, błędy naprawiane od ręki przez właściciela, dobry balans klas. Nick tylko grać :)

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Najlepszy serwer 4fun jaki znalazłem w CS:GO Świetne klasy, admini dbają o serwer, właściciel i head ogarnięci. Naprawdę polecam jeżeli chodzi o 4funy CodMody i Diablo

Opublikowano

Bardzo polecam wam tego Diablomoda Grałem troche ale jednak zostaje przy Codmodzie na Którym mam adma :) ale i tak polecam bardzo serdecznie ogarnięci admini, ogarnięte klasy, i ogarnięta sieć serwerów :) a i ninja op  :ninja:   :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...